WatEten streeft naar voordelige maaltijdbezorging voor de klant! (en het restaurant houdt ook meer over!)

Bij WatEten.nl koesteren we een passie voor lekker eten en streven ernaar om mensen steeds meer keuzemogelijkheden te bieden. Overal zijn geweldige restaurants te vinden, en wij geloven dat iedereen toegang zou moeten hebben tot deze culinaire schatten.

De missie van WatEten gaat echter verder dan alleen het beschikbaar stellen van lokale restaurants waar en wanneer jij maar wilt. We willen ook nieuwe eetgelegenheden in jouw buurt introduceren, zodat je een nog breder scala aan geweldige opties hebt.

Het All-inclusive platform van WatEten.nl maakt dit mogelijk door restaurants te helpen uitbreiden naar nieuwe gebieden. All-inclusive identificeert zich in de naam ''WatEten'' en niet specifiek ''bezorgd'' het platform is bedoeld voor bezorging / afhalen / reserveren bij een restaurant. Daarin is WatEten.nl uniek in Nederland.
Zo zijn onze klanten met de WatEten APP in 1x klaar en hebben all-inclusive zicht op wat er in hun regio op culinair gebied aangeboden wordt.

WatEten.nl biedt restaurants waardevolle data-inzichten, waardoor ze kunnen anticiperen op de populaire keukens in specifieke lokale gebieden. Hierdoor groeien restaurants sneller en krijgen klanten een breder scala aan keuzes.

Of het nu gaat om een lokaal restaurant dat wil uitbreiden, een street food ondernemer die nieuwe klanten wil aantrekken, of een restaurant dat een nieuw menu wil lanceren, All-inclusive is ontworpen om innovatie te ondersteunen.

Dit is de essentie van de missie van WatEten.nl: klanten een wereld van hoogwaardige restaurantgerechten bieden. 'Verbazingwekkend' betekent voor elke klant iets anders, en het is onze taak ervoor te zorgen dat zij genieten van wat ze willen, wanneer ze het willen, waar ze het willen.

Intro video